Zondagmiddag, geen wielrennen op televisie, maar veldrijden. Alleen hieraan al merk je dat het wielerseizoen 2013 voorbij is. Voorbij? Volgens ons programma wel, maar er wordt nog volop gereden. De woensdagavonden worden nog druk bezocht, mede dankzij het milde herfst weer. Helaas zal de (echte) winter niet lang meer op zich laten wachten en zullen de mogelijkheden om buiten te fietsen afnemen.  Klaar voor de winterslaap.

Terug kijkend over het wielerseizoen 2013 kunnen wij tevreden vaststellen dat het rijden met de A-, en de B groep een goede keuze is geweest. De snelheid blijft een punt van aandacht, maar uit diverse hoeken vernemen wij positieve geluiden. Daarnaast hebben wij weer een aantal nieuwe, fanatieke leden mogen verwelkomen. Dit jaar hebben wij weinig vervelende situaties , zoals valpartijen en dergelijke meegemaakt. een goede ontwikkeling waarvan wij hopen dat deze zich zo voortzet.

Onze buitenlandactiviteit is helaas in het water gevallen, maar de buitenlandcommissie heeft de juiste beslissing genomen en vanwege de weersomstandigheden deze trip afgelast. Wij gaan er dan ook vanuit dat de buitenlandactiviteit(en) in 2014 een geweldig succes worden.

Inmiddels zal iedereen gewend zijn aan onze nieuwe clubkleding. Het ontwerp blijft mooi, opvallend en bij de tijd. De kwaliteit van onze “uniformen” is ook bevredigend en wij mogen gezien worden in ons clubtenue. Toch zullen wij alvast voorbereidingen moeten gaan treffen voor de nieuwe clubkleding.

Dat FC Parkzicht, in letterlijke en figuurlijke zin, niet stil staat blijkt ook uit het gebruik van het forum. Zover wij kunnen nagaan wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van het forum. Al doende leert men. Dit geldt voor onze fanatieke beheerder, maar ook voor de gebruikers. Realiseer je wel dat iedereen kan zien wat op ons forum geschreven wordt. Pas daar dan ook de tekst op aan.

Tot slot delen wij jullie mede dat onze penningmeester, Jack Cox, heeft aangegeven dat hij zijn functie als penningmeester na dit jaar zal opgeven en zich niet meer verkiesbaar stelt. Zijn werkzaamheden thuis en op het werk zijn niet langer te combineren met deze functie. Via deze weg willen wij Jack van harte bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Heren, niet te passief deze winter en graag tot volgend jaar.

Met sportieve groeten,
FC Parkzicht

Dennis van Dijk

Geef een reactie