FC Parkzicht actueel

Kapelse wielerronde 2019

4 juli 2019

Fc Parkzicht organiseert samen wijkraad Kapel in t zand elk jaar de Kapelse wielerronde. Naast de ploegentijdrit, dikke banden race, recreanten en amateurs, was er dit jaar ook een dameskoers.

Huub van Den Beucken bokaal 2019

12 juni 2019

Ook dit jaar wordt weer de Huub van de Beucken bokaal georganiseerd. Een klassementscriterium voor wedstrijdrijders en recreanten. Dit jaar ook met een dameskoers. Schrijf je nu in!

Laatste keer de Mont Ventoux op

05 april 2017

Op 16 oktober heeft de familie van Otto de Lange nog een keer de Mont Ventoux opgefietst. Zoals vele van de club waarschijnlijk weten was de Mont Ventoux Otto’s favoriete berg en heeft hij deze ook vaak beklommen. Een deel van de as is uitgestrooid over deze machtige berg. Rust in vrede Otto!

Huub van Den Beucken bokaal 2018

07 april 2018

Fc Parkzicht organiseert samen met de NWB en Wielrencomité Monfort/Merum de Huub van de Beucken bokaal 2018. Een klassementscriterium voor wedstrijdrijders en recreanten. Schrijf je nu in!

Seizoenstart in nieuwe outfit

13 maart 2016

Het seizoen 2016 is zondag 13 maart van start gegaan in onze schitterende nieuwe outfit. De nieuwe kleding is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Jos Menten Metaalrecycling en onze co-sponsoren Rabobank Roermond-Echt, Forza Asset Management en Hotel Café Restaurant Parkzicht.

"Leden kunnen zich niet alleen sportief uitleven, maar ook aan gezelligheid komt het niet tekort."